[{"title":"Storitve"}]

Storitve

Svetovanje

V podjetju Maori nudimo celostno podporo pri iskanju različnih materialov ali rešitev iz našega produktnega nabora. Strokovnost, odzivnost in zavezanost kvaliteti so naše glavne prednosti in hkrati zagotovilo, za vaše zadovoljstvo.
 
Priprava idejne zasnove

Idejna zasnova je temelj vsakega dobrega projekta. V fazi idejne zasnove se med seboj soočajo različne predloge rešitev - izlušči se tehnično najboljša. Tako dobimo osnovo za finančno konstrukcijo predloga rešitve in kredibilno podlago za vašo odločitev.

 
Projektiranje

Podjetje Maori nudi celostne rešitve, lahko tudi po principu funkcionalnega ključa. Projektiranje in projektno vodenje izvajamo na najvišjem nivoju - podprto z leti izkušenj in vrhunsko izvedbo montaže.
 
Strokovna izvedba montaže

V sklopu projektnega vodenja nudimo strokovno izvedbo montaže, pri čemer uporabljamo profesionalno orodje in pribor za montažo. Vrhunska izvedba montaže je garancija za odlično delovanje skozi dolgo življenjsko dobo ter z minimalnimi stroški obratovanja.
 
Šivilska delavnica

V široki paleti uslug in storitev, ki jih nudimo v podjetju Maori, je tudi šivanje zaves po naročilu za različne namene uporabe – gledališke zavese, ciklorame, scenografije, zatemnitvene zavese…
 
Servis in vzdrževanje

Ko je sistem ali produkt vgrajen in prepuščen svojemu namenu v uporabo, zadovoljstvo kupca ni odvisno zgolj od kakovosti izbranega produkta/rešitve, ter tudi od načina uporabe ter vzdrževanja. Servisna ekipa podjetja Maori ima vrhunsko znanje, katerega neprestano obnavlja ter nadgrajuje preko izobraževanj doma in v tujini. Odlikuje jo natančnost, profesionalen pristop, strokovnost in odzivnost.
 

Podjetje Maori nudi celovito rešitev - od svetovanja, priprave idejne zasnove, preko projektiranja, do dobave opreme skupaj z izvedbo montaže ter poproadajnih aktivnosti. Vse našteto je skupaj z vrsto referenc zagotovilo, da kupec dobi vrhunski produkt ali rešitev.

 

Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal