[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

Materiali za studijsko scenografijo

05.03.2018

Če potrebujete virtualno ozadje za svojo naslednjo studijsko zgodbo vam v podjetju MAORI lahko ponudimo širok izbor Chromakey materialov za vaš studio, scensko blago, talne obloge v Chromakey barvi, scenske transportne koleščke, lepilne trakove in še mnogo več.

 

ozadja za TV studio

Ozadja za TV studio

Izbirate lahko med blagom v Chromakey modri ali zeleni barvi za virtualno ozadje, strukturnimi materiali za izdelavo studijske scenografije in scenskimi elementi za imitacijo opečnatega ali kamnitega zidu.    

Več o izdelkih
Talne obloge v Chromakey barvi

Talne obloge v Chromakey barvi

Plesni podi v Chromakey zeleni in v Chromakey modri barvi ima nesvetlečo površino, uporabi pa se ga lahko na obeh staneh. Posamezne plošče širine 160 cm lahko spojimo s pomočjo VARIO TAPE traku v enaki barvi.  

Več o izdelkih
Barve in premazi za scenografijo

Barve in premazi za scenografijo

V sodelovanju s svetovno priznanim podjetjem Haussmann nudimo različne barve in premaze; barve za naravno imitacijo rje, fostflourostentne barve, barve za projekcijo na steno, črni mat odrski premazi, vse vrste barv za scenografije ter še veliko več.  

Več o izdelkih
lepilni trakovi

Pritrdilni elementi 

Za različne potrebe nameščanja, pritrjevanja, varovanja, itd. nudimo v podjetju Maori profesionalne elemente, kateri omogočajo hitro in enostavno montažo, hkrati pa je zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti. 

Več o izdelkih

lepilni trakovi

Lepilni trakovi

V pestrem naboru različnih lepilnih trakov, boste zagotovo lahko naši ustreznega za Vaše potrebe – nudimo lepilne trakove za scenografije, talne obloge, plesne/baletne pode, projekcijska platna in še veliko več. 

Več o izdelkih

Transportni koleščki

Transportni koleščki

Nepogrešljiv element pri manipulaciji scenografij v gledališčih, TV studih ali pri transpotnih vozičkih. Možnost izvedbe za občutljiva tla (vulkolan guma), z možnostjo vrtenja okoli svoje osi ali fiksna kolesa.

Več o izdelkih
 

 

Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal