[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

POSEBNI TIL HOLO-GAZA© ZA 3D-PROJEKCIJE

14.03.2017

Spektakularne 3D projekcije so sedaj z inovativnimi in ultra-lahkimi projekcijskimi tili enostavne kot še nikoli prej. Od tridimenzionalnih odrskih slik, preko projekcijskih preslikav do hologram učinkov je Holo-Gaza© prepričljiva na vsakem področju 3D projekcije. Posebni til Holo-Gaza© je na voljo ekskluzivno pri distributerju GERRIETS.

Nedavno je postalo podjetje Gerriets izključni distributer za ultra prozorni, zelo odbojni in polarizacijski projekcijski til Holo-Gaza©. Ta se lahko uporablja na različnih področjih. Projekcijski til Holo-Gaza© je primeren za gledališke produkcije, v zaprtih prostorih in za festivale na prostem, za predstavitev izdelkov, v muzejskih objektih ali na razstavah, oziroma za ustvarjanje 3D virtualnih svetov, kot tudi za učinke v realnem času v filmu in televiziji.

Veliko zvezd in podjetij že uporablja Holo-Gaza© in so navdušeni nad njenim učinkom. Tako je bil 3D projekcijski til uporabljen v predstavah legendarne Lady Gaga Tribute, za Davida Bowie na podelitvi Grammy Awards 2016. Kasneje je Beyoncé uprizorila odrsko predstavo na Grammy Awards leta 2017 z uporabo specialnega tila. Samsung je v začetku septembra 2016, pri predstavitvi nove ure Smartwatch Gear S3 uporabil izdelek Holo-Gaza© za 3D projekcijo novega produkta pred gledalci.

Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal