[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

NAGRAJENA AKUSTIČNA TKANINA "ABSORBER LIGHT" SEDAJ TUDI V BELI BARVI

24.01.2017

Zaradi velikega povpraševanja po zelo lahki, prepustni in zvočno visoko vpojni tkanini "ABSORBER LIGHT", bo le-ta od začetka marca na voljo tudi v beli barvi.

Gerriets širi barvni asortiman "ABSORBER LIGHT" materialov. Tkanina nagrajena z  "Innovationspreis ARCHITEKTUR + OFFICE 2016"  je od marca 2017 dalje na voljo tudi v beli barvi.

Večina akustično visoko vpojnih materialov je debelih, težkih in pogosto močno zatemnijo prostor. Podjetje Gerriets v okviru svojega asortimana ponuja novo, inovativno tkanino "ABSORBER LIGHT", ki je po trenutno znanih podatkih, najboljša obstoječa prosojna akustična tkanina. Združuje tri stvari, ki so bile do pred kratkim skoraj nemogoče: zelo privlačno zasnovo, svetlost prostora in odlično akustiko.

Vse to kaže tudi projektna študija z belo ABSORBER LIGHT tkanino v podjetju za varovanje na področju informacijske tehnologije Open Systems AG v Švici. Zahteva omenjene IT družbe je: odprt koncept pisarn (prostor v prostoru) s približno 800 m², ki morajo biti akustično optimizirane in ponujajo pogled na Alpe - idealno področje za uporabo "ABSORBER LIGHT" tkanine. V sodelovanju s projektno pisarno Meury Architektur, je podjetje Gerriets dobavilo 90 m2 belega "ABSORBER LIGHT" materijala za stene notranjih prostorov. Stropovi prostorov, kjer je bila študija izvedena, so bili prekriti z 100 m² Gerriets muslin tkanine.

Posebnost "ABSORBER LIGHT" tkanine predstavlja osnovna širina 3m. Upoštevajoč normalno višino prostorov je tako mogoče "ABSORBER LIGHT" tkanino obdelati brezšivno. Poleg standardnih barv - svetlo bež, peščeno rjava, antracit, srebrno siva in sedaj tudi bela - so posebne barve na voljo v količini 120 tm ali več.

Prepričajte se sami in zahtevajte vzorec. Izdelek je na voljo izključno pri podjetju Gerriets oziroma pri podjetju MAORI. Pokličite na 01 430 52 79 ali pošljite e-mail na naslov info@maori.si. Z veseljem vam bomo osebno svetovali.

Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal