[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

POSEBNA NAGRADA ZA ZVOČNO ZAVESO "ABSORBER LIGHT" IN ZVOČNO ZAVESO "OFFICE"

02.11.2016

Na sejmu Orgatec, ki se je odvijal v Kölnu od 25. do 29.10.2016, je podjetje Gerriets prejelo "Posebno nagrado" arhitekturne revije AIT in xia Intelligente Architektur za kinetično akustično zaveso OFFICE in za superabsorbcijsko akustično tkanino ABSORBER LIGHT.

Z natečajem na arhitektirno dizajnerskem področju priznana arhitekturna revija podeljuje nagrado "Innovationspreis ARCHITEKTUR + OFFICE"  za izdelke in rešitve na trgu, ki "izpolnjujejo posebne zahteve na področju arhitekture" (AIT). Merila za ocenjevanje vključujejo vsestransko možnost uporabe izdelkov zvoljo oblike in funkcionalne kakovosti, ter tehnične komponente inovativnosti.

Kinetična akustična zavesa "OFFICE" omogoča večnamensko uporabo prostora. 5- do 12- slojna zvočna zavesa je eleganten rezultat razvoja klasične zvočne zavese, ki se uporablja v gledališču. Spretno izbrana kombinacija različnih materialov z relativno nizko specifično težo omogoča zmanjšanje hrupa do -26 dB.

Z akustično tkanino ABSORBER LIGHT je sedaj mogoče, kar je bilo do nedavnega nemogoče: kombinacija prosojnosti in popolnoma uravnotežena akustika. Transparentni in hkrati superabsorbirni materijal uporablja mikro reže v tkanini za absorbcijo zvoka in predstavlja začetek povsem nove generacije tekstil.

Razsodba žirije za produkta podjetja Gerriets "ABSORBER LIGHT" in zvočna zavesa "OFFICE": "Soba na gumb - preprosta in učinkovita metoda za prefinjeno zasebnost; prostor za sestanke, za sprostitev ali za akustično in optično delitev velikih pisarn. Dobro razdelan sistem vodil z nešteto možnostmi oblikovanja, raznolika ponudba tekstilij in prvovrstna izvedba podjetja Gerriets je v celoti prepričala žirijo. (AIT)."

Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal