[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

RAZŠIRJENA DRUŽINA GLEDALIŠKIH MOLTONOV

10.11.2016

Duvetyne (molton) tkanina je v prireditveni industiji postala nepogrešljiva. Posebno mesto ima pri velikih in malih prireditvah na gledaliških in opernih odrih po celem svetu. To je zaradi vsestranskih lastnosti tkanine: mehak otip, močna zatemnitev, dobra absorpcija zvoka, izredna vzdržljivost - vse to po neverjetno ugodni ceni.

Gerriets Duvetyni (moltoni) so na voljo v različnih kvalitetah oz. specifičnih težah, ter so tako vsestransko uporabni za obloge sten, podestov, kot pregradne zavese, ozadja v fotografskih ateljejih in filmskih studiih, za okrasitev odrov, scenografije in izložbenih oken, kot konfekcionirane zavese z ali brez nabora. Podjetje Gerriets vam nudi raznovrstne rešitve za široko področje uporabe.

Predstavljamo vam štiri različne tipe moltonov, med katerimi izpostavljamo "Odrski molton Duvetyne 300" in nov produkt "Tkanina za posebne učinke ZVEZDNI PRAH".

 

1. NOVO: Odrski molton Duvetyne 300

Odrski molton Duvetyne 300 je sestavljen iz 85 % bombaža in 15 % viskoze. Materijal je na voljo v črni barvi. Specifična teža znaša 325 g/m². Duvetyne 300 je uporaben takrat, kadar ni potrebna popolna zatemnitev prostora in hkrati ni potrebna barvna globina tkanine, kakršno ima tkanina R55.

2. NOVO: Tkanina s posebnim učinkom Zvezdni prah

Nov produkt iz portfelja Gerriets moltonov je tudi tkanina s posebnim učinkom »Zvezdni prah«, ki se svetlika, kadar je izpostavljena svetlobi. Spominja na zvezdnato nebo in je odlična za uporabo na področju zabavnih oddaj in za dekoracijo. Specfična teža 400 g/m2 daje tkanini izrazito svetlobno neprepustnost.

3. Gledališki molton Duvetyne R 55

Črni gledališki molton Duvetyne R55 podjetja Gerriets je sinonim za vrhunsko kakovost. Specifična teža tkanine znaša 325g/m². Intenzivna črna barva tkanine R55 zagotavlja izredno zatemnitev in minimalno prosojnost svetlobe. Kosmatena površina tkanine omogoča optimalno absorpcijo zvoka, zato tkanina izboljšuje akustiko v prostoru. Kljub robustnost se Duvetyne R55 lahko trga po širini. Tkanina je na voljo poleg črne še v dvanajstih drugih standardnih barvah in je dobavljiva glede na povpraševanje.

4. Dekomolton

Dekomolton je na voljo v široki paleti barv. Barvno skupino predstavlja 70 barv, med katerimi je 14 standardnih barv, katere so vedno na voljo in v nekaj dneh dobavljive glede na povpraševanje v manjšem obsegu. V nasprotju z Duvetyne R55 je Dekomolton lažja tkanina (165 g/m2) in ima nižjo stopnjo zvočne izolacije. Dekorativna tkanina je prosojna, kar je idealno za atmosfersko osvetljevanje.

 

Velja za Gerriets: Duvetyne (molton) tkanine so vedno na zalogi. Pri velikih količinah so dobavljive v kratkem času, razen v posebnih barvah in konfekcioniranih izdelkih.

Maori: Duvetyne R55 v črni barvi je vedno na zalogi, ostale tkanine so dobavljive v zelo kratkem času, razen v posebnih barvah in konfekcioniranih izdelkih.

Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal