[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

Odrska in scenska oprema - PUC Zalog

05.07.2016

V mesecu maju je bila slavnostna otvoritev novega Poslovno upravnega centra (PUC) v Zalogu pri Ljubljani. V sklopu centra je tudi večnamenska multimedijska dvorana, katera lahko gosti gledališke predstave, pevske nastope (koncerte), kongrese, seminarje ter kino predstave. Podjetje Maori d.o.o. je v celoti dobavilo in vgradilo odrsko ter scensko tehniko.

Večnamenska dvorana PUC Zalog je zasnovana na način, da lahko gosti širok nabor raličnih dogodkov in prireditev. Glavna gledališka zavesa dimenzij 12,5 x 5,5 m je obešena na aluminijast sistem vodil Trumph 95, z elektromotornim pogonom, katerega se lahko upravlja iz odra ali pa iz tehnčne kabine. Glavna zavesa, kot tudi harlekin, sta izdelana iz gledališkega žameta Alicante. Gledališki žamet Alicante je iz materiala 100% Trevira CS in kot tak negorljiv po DIN 4102 B1 standardu, hkrati pa tudi izjemno trpežen in zagotavlja dolgo življenjsko dobo uporabe, z minimalnimi stroški vzdrževanja. 

Tako kot glavna gledališka zavesa, je tudi zadnja zavesa obešena na sistem aluminijastih vodil Trumph 95, vendar z ročno manipulacijo pomika zavese. Zadnja zavesa, stranske zavese (ulice) in sufite so izdelane iz gledališkega moltona, tkanine Duvetyne CS, iz materiala 100% Trevira CS. Stranske zavese so pritrjene na sistem vrtljivih konzol, kar omogoča največjo stopnjo prilagodljivosti postavitve zavesne tehnike prireditvenega odra.

Poleg navedene zavesne tehnike smo v podjetju Maori dobavili ter vgradili tudi sistem (nosilce) za obešanje razsvetljave in ozvočenja, katere je možno pritrditi na aluminijaste palične nosilce, nameščene pod stropom dvorane.

Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal