[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

Sandbags - obtežilne vrečke

13.05.2016

V podjetju Maori smo na tržišče lansirali popolnoma novo produktno skupino - obtežilne vrečke oziroma t.i. sandbag-e. To so visoko kakovostne obtežilne vrečke, v celoti plod razvoja našega podjetja, ravno tako pa poteka izdelava celotne produktne skupine v prostorih podjetja Maori.

Praktično vsak teater, opera, kulturni dom, TV ali produkcijski studio, kongresni center, itd. potrebuje v svojem naboru opreme za optimalno delovanje različne elemente obtežitve. Tako smo se v podjetju Maori lotili razvoja lastne produktne skupine t.i. sandbag-ov. Osnovno vodilo pri snovanju sandbag-ov je bilo izdelava končnega izdelka, kateri bo kvalitetne izdelave, imel možnost večnamenske uporabe ter z dolgo življenjsko dobo. Več mesecev raziskav, testiranj, izdelav različnih krojev in prototipov je pripeljalo do izdelave končnih produktov, izdelanih iz najboljših materialov, optimalno oblikovanih za različne namene in vrste uporabe.

Tako smo pripravili več različnih oblik obtežilnih vrečk, katere se ločijo po namenu uporabe, obliki in teži. Vse so izdelane iz zelo trpežne tkanine za zunanji sloj v črni barvi, impregnirane s florokarbonsko smolo, ki ne prepušča vode in morebitnih nečistoč. Tako je zagotovljena najvišja vzdržljivost vrečke ob hkratni izjemno visoki natezni trdnosti zunanjega sloja obtežilne vrečke. Hrbtna stran zunanje tkanine je prevlečena s slojem poliuretana in ne prepušča prahu ali vode. Polnio sandbag-ov je specialni suhi pesek, vstavljen v dodatni PVC zaščitni foliji.

Vrečke imamo ergonomsko oblikovane ročaje za prenašanje, pritrdilne obročke iz nerjaveče kovine za povezovanje različnih vrvi, določene obtežilne vrečke imajo tudi samozatezne povezovalne pasove, odsevne trakove (povezovanje na šotorske konstrukcije), kateri se svetijo v temi (za uporabo npr. pri stranskih zavesah v gledališčih) in podložno protidrsečo gumo (trpežen gumiran sloj za namestitev sandbag-a na npr. lučno ali fotografsko stojalo). Možnost je dobave s potiskom Vaše lastne blagovne znamke ali tudi izdelave velikosti oziroma oblike po naročilu.

Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal