[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

Novi Gaffer lepilni trakovi

10.02.2016

Gaffer lepilni trakovi so nepogrešljiv gradnik vsake scenografije, organizacije sejma, prireditve, lahko pa se uporabijo tudi kot trakovi za označevanje. Ker želimo v podjetju Maori omogočiti najboljšo možno pripravo slehernega dogodka, Vam sedaj nudimo tudi Gaffer lepilne trakove v različnih barvnih odtenkih.

Najbolj pogosta je uporaba Gaffer lepilnih trakov v črni, beli in sivi mat barvi. Kot novost Vam v podjetju Maori nudimo Gaffer lepilne trakove tudi v rdeči, zeleni, modri ter rumeni mat barvi. Preverjena kvaliteta, je Vaša garancija za lepilni trak z odličnimi lastnostmi - izjemen oprijem na praktično vseh podlagah ter odstranjevanje Gaffer lepilnega traku brez poščanja sledi na zalepljeni površini. Trakovi so na voljo v dveh različnih širinah, poleg standardne širine 50 mm, so na voljo tudi v kolutih širine 25 mm. Dolžina lepilnega traku na kolutu je 50 tm.

Vsi lepilni trakovi iz našega prodajnega programa, poleg Gaffer lepilnih trakov nudimo še vrsto ostalih lepilnih trakov - Vario, dvostranski ter tekstilni lepilni trakovi, fluorescentno/fosforni lepilni trakovi, itd., so vedno na zalogi v našem skladišču, na naslovu podjetja Maori. Vljudno vabljeni, da Vam predstavimo nabor naših rešitev in pripravimo Vašim potrebam prilagojeno ponudbo.

Vaša ekipa Maori

Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal