[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

Gerriets na turneji z Pilobolus

10.07.2013

TUBE Roller sistem in OPERA Front/Rear projekcijsko platno na svetovni turneji “SHADOWLAND”.

EWING, New Jersey (15. marec 2013) - Kamorkoli pot zanese “SHADOWLAND” gredo Gerriets TUBE roller sistem in OPERA front/rear projekcijsko platno z njim. Pilobolus plesno gledališče s predstavo “SHADOWLAND,” je že drugo leto na svetovni turneji skupaj z Gerriets opremo.

Gerriets dobavlja projekcijska platna za praktično vse Pilobolus predstave. “Gerriets projekcijska platna uporabljamo vedno,” pravi Shane Mongar, direktor produkcije pri Pilobolus, “saj zaradi visoke kvalitete, elegantnega izgleda in vzdržljivosti z njimi nimamo težav pri delu, ki ga opravljamo.” 

Mongar še pove, da Pilobolus v sezoni 2012-2013 uporablja Gerriets platna OPTILUX rear in black SHOW rear. V predstavi “SHADOWLAND,” pa uporabljajo TUBE rollersistem in OPERA front/rear. Predstava na inovativen način skupine Pilobolus producira silhuete plesalcev na platno, ki tvorijo čudovite konfiguracije v smiselno celoto oz. zgodbo.


Za igro senc je sposobnost projekcijskega platna OPERA  za prednjo in zadnjo projekcijo bistvenega pomena saj le tako lahko uporabijo množične efekte na platnu hkrati. V trenutku, ko enakomerna difuzna svetloba iz zadnje strani riše silhuete plesalcev na platno in izbriše vse barvne odtenke, lahko z dodatnimi oblikami projicirajo dodatne sence in barve na platno s prednje strani.

TUBE roller sistem nezaznavno dviguje in spušča projekcijsko platno z mehkim premikom naprej in nazaj med živo koreografijo in igro senc. TUBE roller je izdelan iz karbonskih vlaken kar daje sistemu kompaktnost in majhno težo a hkrati omogoča veliko nosilnost, stabilnost in veliko hitrost dviganja in spuščanja.

“Zelo sem zadovoljen s tekočim delovanjem TUBE roller sistema,” pravi Mongar, “Njegovo brezhibno delovanje zanesljivost, mobilnost in hitra postavitev je tisto kar smo želeli in s pomočjo Gerrietsa tudi dobili.”
Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal