[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

Dobrodošli na sejmu SHOWTECH 2013 v Berlinu

10.07.2013

Showtech 2013 v Berlinu je ponovno pričakovano gostil veliko znanih in veliko novih obrazov na razstavnem prostoru Gerriets. Na ogled je bilo postavljenih veliko novih inovativnih produktov tega leta. Vsi so bili povabljeni tudi v gostoljubni Gerriets Caffe na okrepčilo. Ekipa Gerriets in številni mednarodni predstavniki podjetja so podajali široki zainteresirani javnosti nasvete in informacije o proizvodih Gerriets. Pri Gerrietsu smo zelo zadovoljni z odzivom naših strank.

Ponovno se je pokazalo, da je naš Sourcebook z več kot 600 stranmi zelo popularen pri naših strankah. Iz nove skupine izdelkov smo predstavili odlično zatmenitveno blago LUNAR, ki se ga lahko uporablja za različne aplikacije. Tudi nova serija naših G-mesh kovinskih mrež se je pokazala kot zelo priljubljena tako kot dekorativni kot tudi arhitekturni material. Novi VARIO COLOUR & TRANSPARENT & SPARKLE , široka paleta VARIO plesnih podov, in MALTA, novi, lahek in močan bombažni material, s bili vsi sprejeti z velikim zanimanjem javnosti.


Predstavili smo tudi vrsto nadgradenj in izboljšav na našem tehničnem programu. Med njimi optimiziran KABUKI sistem z LED indikatorji in novi kolešček za sistemaTRUMPF95 in KING. Naš tehnični razvojni oddelek je predstavil CARGO bridge cranein montažno ploščico G-TWIST za enostavno pritrditev vodil TRUMPF95 na strop ali podkonstrukcijo. Pod transparentom "Razdeli obremenitev" smo strankam predstavili novi  "Batten Clew", patent. Razvit je bil v tesnem sodelovanju z Bavarsko državno opero za potrebe obešanja scenografije v skupni teži do 6,000 kg.
Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal