[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

Razstavni prostor Gorenje

01.07.2014

Slovensko podjetje Gorenje je letos že šestič zapored sodelovalo na mednarodnem sejmu zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov IFA v Berlinu. Sejem IFA se glede na število medijskih ekip, ki jo spremljajo, uvršča na deseto mesto medijsko najodmevnejših dogodkov na svetu.

Prav zaradi tega je Gorenje postavilo razstavni prostor vreden tega dogodka. Za projekt in design je poskrbel Gorenje Design Studio, za celotno izvedbo razstavnega prostora pa podjetje Elgo Intenational iz Velenja. Izbrali so povsem nov koncept razstavnega prostora v dveh nadstropjih. Skupna velikost razstavnega prostora je znašala kar 750 kvadratnih metrov.
 
Del opreme so bile tudi tkanine in platna Gerriets. Razstavni prostor so omejevala štiri ločena projekcijska platna SHOW, ki omogočajo tako projekcijo od spredaj kot projekcijo od zadaj. Bloki projekcijskih platen, stene in stena stopnišča so bila odeta v scenski material CONTRA-H FINE črne barve, ki da površinam posebno privlačno strukturo. Zaradi posebnih protipožarnih zahtev prirediteljev sejma, se za strop razstavnega prostora uporabljajo le tkanine, ki ustrezajo tem pogojem. Za ta namen je bila uporabljena SPRINKLER MREŽA BW VDS v črni barvi.
Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal