[{"title":"Novice","url":"\/novice"},{"title":"Novice","url":"\/novice"}]

Novice

Prenovljena spletna stran Maori

04.08.2014

Podjetje Maori spoštovanim obiskovalcem naše spletne strani, s ponosom predstavljamo prenovljeno spletno stran. Glavno vodilo prenove spletne strani je izdelava uporabniku prijazne spletne izkušnje, kjer lahko na enem mestu, na enostaven način dobi vse iskane informacije povezane na dejavnost podjetja Maori – vrhunske rešitve iz področja odrske in scenske tehnike.

Poleg vseh tehničnih podatkov širokega spektra rešitev in produktov, katere nudimo v podjetju Maori, lahko na prenovljeni spletni strani najdete tudi slike in videe izvedenih projektov/primerov iz prakse, v centru za prenos, pa si lahko ogledate in prenesete na svoj računalnik vso tehnično in promocijsko gradivo.     

Ena izmed novosti je naročanje na spletne novice podjetja Maori. Če želite biti obveščeni o vseh novostih, zadnjih trendih, novih tehničnih rešitvah, novih scenskih materialov, se zgolj s klikom prijavite in ekipa podjetja Maori bo skrbela za ažurno prejemanje novic.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato Vas vljudno prosimo za komentarje, vtise in morebitne pohvale, da bomo skupaj naredili spletno stran Maori še bolj uporabno ter privlačno.

Vaša ekipa Maori

Na seznam
Želite več informacij?
 • Pokličite nas

  +386 (0) 1 430 52 79

 • Pišite nam

  info@maori.si

 • Obiščite nas

  Špruha 14, 1236 IC Trzin

 • Oglejte si naš

  YouTube kanal